ByMaleneBirger

op en top Deens collectie.

ByMaleneBirger

SamsoeSamsoe

Upcoming Deense collectie uit CPH.

SamsoeSamsoe

Mason’s

​Mason’s is een italiaans ready-to-wear merk uit Forte Dei Marmi dat voornamelijk gekend is voor de kaki-groene broeken in militair stijl.

Mason’s

Blonde Nr. 8

Blonde nr. 8 is een collectie gespecialiseerd in parka’s en jassen. De parka is momenteel HOT en is een echte musthave! Met een parka van Blonde Nr. 8 ben je helemaal mee met de laatste nieuwe trend!

Blonde Nr. 8

Ba&sh

Het modelabel Ba&sh brengt een echte ‘style parisienne’. De collectie van ba&sh is op en top vrouwelijk maar modern. Korte, wijde kleedje, playsuits… een beetje boho chic!

Ba&sh

Silis

Trendy & kleurrijke armbanden van eigen bodem! SiliS brightens your day!!

Silis

Moschino Boutique

Moschino Boutique

Fabiana Filippi

Het verhaal van Fabiana Filippi begon in 1985 in het hart van Umbrië, waar de traditie van het vakmanschap en de liefde voor excellentie, de hedendaagse kijk op ‘design’ ontmoet. Fabiana Filippi is nog een van de weinige ‘made in Italy’ brands.

Kiezen voor Fabiana Filippi is kiezen voor natuurlijke schoonheid en elegantie. Deze collectie heeft een exclusieve moderne stijl die nauw samenhangt met de filosofie van het merk. een harmonieuze en gedetailleerde stijl waarbij eenvoud centraal staat. Less is more.

Fabiana Filippi

Moschino Boutique

Moschino Boutique

Repeat Cashmere

Een goed gevoel staat bij Repeat op de eerste plaats. Door het gebruik van de beste natuurvezels voelen de kledingstukken zacht en aangenaam aan. Zo voelt een Repeat-sweater als een omhelzing, Een Repeat - sweater wikkelt uw huid in zachte, elegante luxe en verleent haar innerlijke warmte.

Repeat Cashmere

Marccain

Het Label Marc Cain behoort al sinds jaar en dag tot de collectie bij Maessen Couture. Het is een Duits Luxe-label dat steeds weer inspeelt op de actuele trends. Marc Cain staat garant voor kwaliteit & comfort. Zo zijn bijna alle stuks van de collectie zelf wasbaar. De collectie van Marccain is zeer uitgebreid en heeft wel een outfit voor elk type vrouw en voor elke gelegenheid. Klassiek, gekleed, casual, coktail, sportief, jong of ‘minder jong’, je vindt het allemaal in deze collectie.

Naast de hoofdlijn MarcCain bestaat er ook nog het ‘sport’ label van Marccain voor de ‘sport-chic’ geklede vrouw.

Marccain

Patrizia Pepe

Het Italiaanse modemerk Patrizia Pepe heeft voor ieder wat wils en weet toch die onmiskenbare eigen stijl te behouden. Ontwerpster Patrizia Bambi staat voor elegantie en vrouwelijkheid. De ontwerpen zijn gesofisticeerd en voorzien van luxueuze details en materialen. De creaties stralen zelfvertrouwen uit maar zijn toch niet té aanwezig. Geheel volgens de smaak en stijl van de vrouw achter het label.

Patrizia Pepe

Twin set

De collectie van Twin - Set is op-en-top Italiaans en richt zich op de frivole jonge vrouw. Twin - Set speelt steeds weer in op de laatste nieuwigheden vanuit Milaan. De mooie schoenen- en accessoirecollectie van dit label maken de outfits helemaal compleet.

Twin set